dijous, 12 de juny del 2014

Estalvi de l'aigua

ESTALVIAR L'AIGUA A CASA


Avui en dia el consum d'aigua està arribant a unes taxes altes envers a la poca quantitat disponible,però podem utilitzar diferents recursos tecnològics amb la finalitat d'estalviar i aportar un benefici econòmic.

Aquests són els recursos:

Reductor del cabal de l'aigual per aixetes

reductor de cabal per aixetes

És un mètode barat i eficaç per estalviar una gran quantitat d'aigua i energia ,amb una gran durabilitat i no adquireix manteniment .Evita l'acumulació de calç i té una fàcil instal·lació





Reductor del consum per a les cisternes

reductor de cisternes


Aquest sistema funciona dosificant la despesa d’aigua de les cisternes. Està basat en un sistema de peses d’acer inoxidable que aplicades a la cisterna regulen la quantitat d’aigua alliberada per mitjà de la força exercida a la cadena,estalvia fins a un 70
% d'aigua .té una gran durabilitat i no provoca soroll.




Reductor del cabal de l’aigua per dutxes

reductor per dutxes
  



El reductor és un mètode barat i eficaç de no malgastar aigua ni energia.Estalvia una gran quantitat d’aigua i energia en un preu reduit,té una gran durabilitat i no requereix manteniment.Ràpida amortització i evita l’acumulació de calç.






Conclusió: l'aigua no la podem malgastar ja que la fem servir molt i la necessitem,hi han diferents recursos per estalviar i fe un bon ús d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada