dimarts, 10 de juny del 2014

Arquitectura


EL PONT MÉS LLARG DEL MÓN 

La llista dels ponts més llargs l'encapçala el pont del llac Pontchartrain (1956), que es troba a Nova Orleans, Estats Units, i té una longitud de 24 milles, és a dir, uns 38,6 kilometres. És format per dos ponts paral·lels (un creat l'any 1956 i l'altre inaugurat l'any 1969), que creuen el llac, situat al sud de Louisiana, i comunica les localitats de Mandeville i Metairie. Es necessiten 9.000 pilars de formigó per a sostenir aquesta obra.


Pont del llac Pontchartrain, Estats Units
WEBGRAFÍA:

Informació: http://goo.gl/46Thsp
Foto: http://goo.gl/PqHDd7


LA PRESA MÉS GRAN DEL MÒN

La presa més gran del món a les Tres Gorges a la Xina. La altura de 185 metres i la longitud de 2,3 km. "Tres Gorges" la més cara i la presa més gran en la història de l'energia hidroelèctrica del món. S'eleva 300 metres sobre el nivell de l'aigua al riu Yangtze. La construcció durarà fins a finals de 2010. Durant diversos anys, va formar el mar artificial longitud de 600 quilòmetres.


Presa a Tres Gorges a la Xina

WEBGRAFÍA:

Informació: http://goo.gl/qeK9cW
Foto: http://goo.gl/0c7y0R

TIPUS D'AQUARIS


L'aquari col · lectiu
En aquesta aquari poden conviure peixos i plantes que no són originàries de la mateixa regió. Aquest tipus obeeix a regles ecològiques estrictes. Cal conèixer bé cada espècie i les seves necessitats.

L'aquari regional
Aquest aquari és una rèplica miniatura d'un ecosistema. Per exemple, podem reproduir un ecosistema asiàtic. No podem oblidar-nos de les plantes, que han de ser també reproduïdes.

L'aquari específic
En aquest tipus d'aquaris ens ocupem només d'una espècie o d'una família de peixos que tenen característiques comunes.

L'aquari holandès
Són les plantes les que li donen valor als peixos i no a l'inrevés. Aquest tipus d'aquari està encastat la majoria de les vegades en una paret. El manteniment és difícil. Aquest tipus d'aquari està reservat per als apassionats de les plantes.



En conclusió fins i tot els aquaris tenen la seva adaptació per els peixos fins i tot l’aigua es diferent per adaptar els peixos en el seu ambient. 

Aquari amb peixos
WEBGRAFÍA:  

Foto: http://goo.gl/fltvWQ


CONCLUSIONS: M'he donat conte que arreu de tot el mòn la humanitat a fet coses impresionants combinant l'aigua amb les estructures així donant pas a ponts de 38,6 kilòmetres de llargada o aquaris impresionants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada