dimarts, 10 de juny de 2014

Arquitectura


EL PONT MÉS LLARG DEL MÓN 

La llista dels ponts més llargs l'encapçala el pont del llac Pontchartrain (1956), que es troba a Nova Orleans, Estats Units, i té una longitud de 24 milles, és a dir, uns 38,6 kilometres. És format per dos ponts paral·lels (un creat l'any 1956 i l'altre inaugurat l'any 1969), que creuen el llac, situat al sud de Louisiana, i comunica les localitats de Mandeville i Metairie. Es necessiten 9.000 pilars de formigó per a sostenir aquesta obra.


Pont del llac Pontchartrain, Estats Units
WEBGRAFÍA:

Informació: http://goo.gl/46Thsp
Foto: http://goo.gl/PqHDd7


LA PRESA MÉS GRAN DEL MÒN

La presa més gran del món a les Tres Gorges a la Xina. La altura de 185 metres i la longitud de 2,3 km. "Tres Gorges" la més cara i la presa més gran en la història de l'energia hidroelèctrica del món. S'eleva 300 metres sobre el nivell de l'aigua al riu Yangtze. La construcció durarà fins a finals de 2010. Durant diversos anys, va formar el mar artificial longitud de 600 quilòmetres.


Presa a Tres Gorges a la Xina

WEBGRAFÍA:

Informació: http://goo.gl/qeK9cW
Foto: http://goo.gl/0c7y0R

TIPUS D'AQUARIS


L'aquari col · lectiu
En aquesta aquari poden conviure peixos i plantes que no són originàries de la mateixa regió. Aquest tipus obeeix a regles ecològiques estrictes. Cal conèixer bé cada espècie i les seves necessitats.

L'aquari regional
Aquest aquari és una rèplica miniatura d'un ecosistema. Per exemple, podem reproduir un ecosistema asiàtic. No podem oblidar-nos de les plantes, que han de ser també reproduïdes.

L'aquari específic
En aquest tipus d'aquaris ens ocupem només d'una espècie o d'una família de peixos que tenen característiques comunes.

L'aquari holandès
Són les plantes les que li donen valor als peixos i no a l'inrevés. Aquest tipus d'aquari està encastat la majoria de les vegades en una paret. El manteniment és difícil. Aquest tipus d'aquari està reservat per als apassionats de les plantes.En conclusió fins i tot els aquaris tenen la seva adaptació per els peixos fins i tot l’aigua es diferent per adaptar els peixos en el seu ambient. 

Aquari amb peixos
WEBGRAFÍA:  

Foto: http://goo.gl/fltvWQ


CONCLUSIONS: M'he donat conte que arreu de tot el mòn la humanitat a fet coses impresionants combinant l'aigua amb les estructures així donant pas a ponts de 38,6 kilòmetres de llargada o aquaris impresionants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada